CUM GASIM NOUA SALA DE AIKIDO ?


1. Daca veniti dinspre Valea Argesului: la intersectia dintre Valea Argesului si Valea Oltului, faceti la stanga, si la o distanta de aproximativ 150-200 m, pe partea dreapta, se afla o cladire cu gard metallic la strada. Pe acest gard se afla un banner mare pe care scrie Fitness Time X, iar pe cladire scrie cu albastru, AIKIDO. Intrati pe poarta si mergeti pe latura dreapta a cladirii, catre spatele ei. Exista 2 usi: la prima usa, se intra in noua sala, iar la a 2-a usa puteti vedea interiorul salii.


2. Daca veniti dinspre Ghencea: la intersectia bul. Ghencea cu Valea Oltului, mergeti cam 150 m, si pe partea stanga, se afla o cladire cu gard metallic la strada. Pe acest gard se afla un banner mare pe care scrie Fitness Time X iar pe cladire scrie cu albastru, AIKIDO. Intrati pe poarta si mergeti pe latura dreapta a cladirii, catre spatele ei. Exista 2 usi: la prima usa, se intra in noua sala, iar la a 2-a usa puteti vedea interiorul salii.


3. Daca veniti dinspre bul. Timisoara:

Intrati pe Valea Oltului, treceti de Kaufland, treceti de Mega, treceti de Lidl, si dupa stopul de la intersectia cu Valea Argesului, si la o distanta de aproximativ 150-200 m, pe partea dreapta, se afla o cladire cu gard metallic la strada. Pe acest gard se afla un banner mare pe care scrie Fitness Time X iar pe cladire scrie cu albastru, AIKIDO. Intrati pe poarta si mergeti pe latura dreapta a cladirii, catre spatele ei. Exista 2 usi: la prima usa, se intra in noua sala, iar la a 2-a usa puteti vedea interiorul salii.


ATENTIE ! Este de preferat sa nu intrati cu masinile in curte, deoarece este mare aglomeratie si riscati ca cineva sa va blocheze, sau sa va loveasca.

Deoarece distantele de la noua sala pana la piata Valea Argesului si magazinul Lidl, sunt mici, va recomand sa va parcati masinile in spatele pietii sau in parcarea magazinului care este deschisa pana la ora 23. Sunt convins ca dupa 2-3 antrenamente, fiecare dintre voi va gasi propria sa solutie de parcare.

Noua sala se afla la parter, iar vestiarele se afla la etaj, deci este obligatoriu sa aveti papuci cu cu care sa mergeti de la vestiar la sala. Pe aceeasi scara de acces, circula si practicantii de fittnes, aerobic, dans,etc.

La noua sala vor functiona mai multe grupe de copii si adulti, astfel ca vor fi antrenamente in fiecare zi, de luni pana Sambata inclusiv.